ABV CHAT :: ГЮВЕЧ ЧАТ ЧАТ ABV :: Новият АБВ уеб чат в марежата на ShakeIT IRC Network, интерактивно свързан с новия ФОРУМ !Профили, снимки, запознанства, свалки, лаф, интересни топици! ABV CHAT :: ГЮВЕЧ ЧАТ Follow us on Facebook.
https://pasiansigri.com https://pasiansigri.com https://pasiansigri.com https://www.google.bg/search?q=abvchat.com&hl=bg&gbv=2&oq=abvchat.com abvchat.com abvchat.com https://bgtop.net/out/1390235701 abvchat.com abvchat.com bulgarianschat.free.bg pasiansigri.com chatbg.info

Чат Гаджета, Чат Срещи, Чат Приятели, Чат Игри, Чат Забавления, само в - ABV Chat | АБВ Чат https://abvchat.com !

Свалки, лаф, запознанства,хоби, интереси, топици които ви вълнуват - това е точното място - ABV Chat | АБВ Чат https://abvchat.com !

Разгледайте потребителски профили и галерии, очкват ви красиви момичета и интригуващи мъже само в ABV Chat | АБВ Чат https://abvchat.com !

Чувствайте се свободни да споделяте и коментирате всякакви теми но в рамките на добрия тон!

ABV Chat | АБВ Чат е иновативен уеб чат съчетаващ в себе си характеристиките на един добър уеб чат клиент и възможността на потребителите в него да следят интерактивно и всичко случващо се и в потребителският форум!

ABV Chat | АБВ Чат е уеб портал свързан към ShakeIt IRC Network, като за момента няма друг аналог откъм предлагани функционалности и възможности!
ABV Chat | АБВ Чат е част от най-голямата и активна българска мрежа с традиции ShakeIT IRC Network!
.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове

Гласувайте за този сайт в БГ чарт Free Web Directory https://www.visitorsdetails.com https://www.highrankdirectory.com/health_medical/gum_and_dental_health/ https://www.hotweburls.com/ Директория - Хороскопите.ком
Интерактивна свързаност с нашия форум!

Eдна от най - интересните функции в текущата версия, тази която я прави уникална и различна от всички останали уеб портали и чатове, чрез които можете да попаднете в мрежата на ShakeIt, eимено уникалната интерактивна свързаност с нашия прекрасен, наскоро обновен форум ! Обединявайкикачествен уеб чат и бърз интерактивен достъп до нашумелите теми и последни постове във форума, тазиверсия на популярният АБВ чат, предоставя на потребителя удобството и уникалната възможност да следиедновременно всичко случващо се както в чата така и във форума, без да му се налага да превключва, рефрешваили "набира" нови страници в браузера си! Още с попадането на заглавната страница ще забележете полетата подтаблото с каналите, озаглавени както следва - "Последни теми в ShakeIt" и "Последен пост в ShakeIt", в които съответноще видите заглавията на последната тема и пост, часа в който са публикувани и профилната снимка на юзера, който ги есъздал ! Самите заглавия представляват директни линкове съответно към темата и поста в нашия форум ! В полето в коетосе показват последните постове е базиран и линк с часа в който е публикуван поста, при неговото кликване се зарежда директно страницатас последното мнение, така че ако следите дадена тема, можете да използвате директно него, за да видите страницата с последен пост, а не темата от самото и начало!И в двете полета са базирани бутони за навигация, които ви предоставят възможността да прегледате последните няколко теми и постове по хронологичен ред, според часана тяхното публикуване..
...

Възможност за разглеждане на профили и профилни снимки!

Новият АБВ чат предоставя възможността на своите потребители да разглеждат профили и профилни снимки,докато се наслаждават необезпокоявано на своята чат сесия ! Още с попадане на заглавната страница, щезабележете поле в което произволно се зареждат реални профилни снимки на потребителите от нашия форум!Чрез двата бутона базирани от двете страни на полето можете да навигирате снимките, зареждайки следващ и предходен пасаж!Самите снимки представляват хипер връзки (линкове), които ще ви отведат директно на профилната страница на кликнатият потребител!Там ще имате възможността да се запознаете с повече дании за него - пол, име, възраст, локация!ВНИМАНИЕ ! ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ ПРОФИЛНАТА СТРАНИЦА НА ДАДЕН ПОТРЕБИТЕЛ ВИ Е НЕОБХОДИМА РЕГИСТРАЦИЯ В НАШИЯ ФОРУМ .В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ПОПАДНЕТЕ НА АВТОМАТИЧНА СТРАНИЦА ОТ ФОРУМА, КОЯТО ВИ ПРИКАНВА ДА СЕ ЛОГНЕТЕ !ДРАГИ ПОТРЕБИТЕЛИ, ЗА ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ПЪЛНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА ТОЗИ ЧАТ, ВИ СЪВЕТВАМЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ В НАШИЯ ФОРУМ ТУК! ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е ДА ПОДДЪРЖАТЕ АВТОМАТИЧЕН ЛОГИН ВЪВ ФОРУМA, КАТО ПОЗВОЛИТЕ НА ВАШИЯ БРАУЗЕР ДА ЗАПОМНИ ПАРОЛАТА И ЮЗЕРНЕЙМA ВИ! :)
...

Aвтоматична Popup система за известия!

Mожеби една от най интригуващите и полезни екстри, с които е обурудван този чат е автоматичнатапопъп система за известия ! Как функционира тя ? След като сте избрали канали и никнейм и сте се свързали към чата,няма как да не сте забелязали менюто, което се е появило в горната, лява част, точно над полето показващо ви общия чат в даден канл.В това меню фигурират вече разгледаните по горе функции за последен пост и последна тема от нашия форум, които при клик върху съответния линкще се отворят в елегантен попъп балон, точно над полето с общия чат разговор . Питате се какво различава тази функция от функциите разгледани на началната страница?Ами много просто - всеки път когато във форума се появи нова тема или пост - автоматичната попъп система ви алармира за неговото съществуване, като отваря балон съсзаглавието на темата или поста под формата на хипер връзка, часът на публикуване и профилната снимка на потребителя който я е създал!Тази уникална по рода си система ви предоставя удобството да не презареждате страници, за да следите новостите във форума и да нарушавате спокойствието си по време на чат сесия!Тя върши автоматично всичко това за вас - оставяйки ви избора да кликнете върху линка на новопявил се пост или тема, или просто да затворите попъп прозореца.За да унагледим всичко казано до тук, моля разгледайте следното изображение.
...

Вградено споделяне на изображения и YouTube клипове!

Част от новостите в АБВ чат е и възможността за вградено споделяне на изображения и YouTube клипове !Какво представлява вграденото споделяне ? След като сте влезли в чата, в желаните от вас канали, най вероятно сте станали свидетел на водените диалози в някой от общите стай (канали).В повечето класически уеб чатове, линкнати към мрежата, при постването на линк към изображение или YouTube клип на обща или лична - вие виждате просто адреса на изображението или видеото !В тази версия на АБВ чат това вече е минало ! С постването на линк към клип или картинка, вие ще видите малък тъмбнейл ( умалена версия на картинката или клипа ) директно в изречението на потребителя койтого/я е постнал ! Единственото което ви остава да направите е да кликнете върху този тъмбнейл и воала - картинката, респективно клипа, се зарежда в прозорец от дясната страна на чата, на мястото на вашия никлист !Така необезпокоявано можете да изгледате клипа, докато продължите да следите какво се случва в чата ! Опцията е активна, както по време на лични разговори, така и в дискусиите водени в общите стаи !След като изгледате клипа или видите изображението, единственото което ви остава да направите е да кликнете надписа close в горния десен ъгъл на чата, за да затворите клипа и да възстановите изгледа на вашия ник лист .
...

Подобрена визия, четимост и други благинки !

Новият АБВ чат може да се похвали и с приятната си визия, улесняваща потребителя в много отношения !За разлика от своя си събрат, така популярният qwebirc, АБВ чат е базиран на друг от най - популярните irc уеб клиенти, а имено Mibbit chat, чиито гъвкав енджин позволи създаването на един страхотен темплейт, можещ да се отличи с изключително приятна визия, четимост и удобство при употреба !Забравете потока от ненужна информация в един и същи цвят и шрифт който бълваше популярният син чат ( qwebirc ) и взирането в продължение на минути за да отсеете кой какво пише ! В АБВ чат елегантно и сбито ще виждате само най необходимата информация в два три основни цвята - join и part/left, съответно в класическото зелено и синьо!Slap и nick highlight, в класическото лилаво и notice, разбира се в тъмно вишняво !Съответно, болднат шрифт за самите никовете пишещи на обща - за да можете да различавате ясно, пишещият от системните съобщения за join и part итн..Освен всичко това, на върха на вашия ник лист автоматично ще се подреждат, с удебелен шрифт, временно активните юзери в канала в който пребивавате ! Такалесно, още със самото си влизане, ще видите кой взима дейно участие в дискусиите и кой не !Други интересни и полезни функции са вградени в долната част на чата - там ще откриете възможност за писане с различни цветове и шрифтове,възможност да създадете кратък линк, който е доста по удобен за споделяне, възможност да споделите бързо и лесно голям пасаж текст или дори сорс код,без опасност мрежата или някой бот да ви изхвърли ! В чата са вградени почти всички от така обичаните и популярни скайп емотикони !
...

Към потребителя !

Скъпи приятели, знаем че както всичко останало и нашият чат има своите слабости. Mолим за вашетотърпение и снизхождение при появата на проблеми или бъгове. Ще се радваме да ни уведомявате за такива, както и да ни предлагатесобствени идеи за разширяване и разнообразяване функционалността на чата ! Можете да изпращате вашите запитвания и оплаквания на следният имейл адрес [mail].Ще се постараем да отговорим на всички в най кратък срок ! Не забравяйте, че правим всичко възможно за да прекарвате добре своето свободно време в мрежата . Спазвайте правилатаи не ги възприемайте като лични ограничения, защото те са направени с цел да опазят както достойнството и човешките права на останалите потребители, така и вашите собствени !
...

facebook twitter Google+

ABV CHAT :: ALL BULGARIAN VOICES

abv chat Най - големият български уеб чат портал! Профили, снимки, запознанства, свалки, лаф, интересни топици - елате да початим! ABV CHAT ВХОД!
Вашата подкрепа е важна за нас, харесайте или споделете фейсбук страница ни!
×